Dilovası'nda Yer Alan Bir Çok Firma, Dilovası'nda Personel Almıyor

Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan ''İstihtam Toplantıları'' bile Dilovası'nda bulunan bazı firmaların zihniyetini değiştiremedi.

Dilovası halkına karşı ırkçı bir yaklaşım sergileyen firmalar, Dilovası'nda yer almalarına rağmen Dilovası'nda personel almıyorlar. 

Gazetemize bu durumu şikayette bulunan vatandaşlar, bu yaklaşımdan bıktıklarını söylediler. Özellikle Beyaz Yakalılar, bu durumla sıklıkla karşılaştıklarını dile getirdiler. Vatandaşlar  Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'nun bu bitmek bilmeyen çileye bir an önce hızlı çözüm üretmelerini dile getirdiler.

Dilovası halkı uzun yıllardır bu ırkçı zihniyetlerle uğraşıyor. Geçtiğimiz yıllarda Dilovası'nda bulunan Bilişim Vadisi'nin de Dilovası'ndan personel almaması ve Servis Güzergahlarında Dilovası'na yer vermemesi büyük bir gündem oluşturmuştu. Bilişim Vadisi gibi büyük bir kuruma Dilovası'ndan otobüs kalkmaması da bu durumu net bir şekilde özetliyor.

Sosyal Medya üzerinden paylaşımda bulunan İnsan Kaynakları, Dilovası'nda bulunan Firmalara personel arayışı esnasında güzergehlarda Dilovası İlçesinin olmaması büyük tepkilere neden oldu. Bu durumun sürekli olması vatandaşları bezdirdi. Dün de bir firma tarafından yapılan paylaşımda, güzergaha Dilovası'nın olmaması dikkat çekti. Yetkililerin bu konuda nasıl çözüm bulacağı şimdiden merak konusu oldu.