Nezoyi Aşireti Ailesi Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

Dilovası’nda ikamet eden Nezoyi Aşireti Ailesi birliktelik ve dayanışmayı artırmak amacıyla buluştu. 

Kahvaltının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Nezoyi Aşireti Dernek Başkanı Erdal Yakar, birliktelik ve dayanışmayı artırmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Kocaeli’de ve Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Nezoyi Ailesi’nin daha fazla bir araya gelmesi gerektiğini belirten Başkan Erdal Yakar Dernek yerinin temini gerçekleştikten sonra birlikte çok güzel projelere imza atacaklarını dile getirdi. Toplantıda gençlere ve Nezoyi Ailesi’ne yönelik bir çok konu dile getirildi. 

Kahvaltı programı samimi bir sohbet ortamından sonra son buldu.

ÇOK DAHA FAYDALI İŞLERE İMZA  ATACAĞIZ

Başkan Erdal Yakar, kahvaltı programı sonrası Kocaeli Güven Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihan Teker ile Röportaj gerçekleştirdi.

Başkan Erdal Yakar ‘’Derneğimizi yeni kurduk. Dilovası'nda kendi aile bireylerimiz ile birlikte kaynaşma olsun diye güzel bir kahvaltı programı yaptık. İlerleyen günlerde çok daha büyük programlar gerçekleştireceğiz. Kahvaltıda, Derneğin faaliyetlerinden bahsettik. Faaliyetlerimiz arasında öğrencilerimize burs vermek, işsiz geçlerimizi iş sahibi yapmak, Yardıma muhtaç ailelerin maddi ve manevi yanlarında olmak gibi konuları ele aldık. Öncelikle Derneğimize yer temin etmek. Dernek yerimiz inşaa olduktan sonra çok daha faydalı işlere imza atacağız’’ ifadelerinde bulundu.

Başkan Erdal Yakar, röportajda Derneğin amacından da bahsetti:

KONFEDERASYON KURACAĞIZ

Başkan Yakar ‘’Derneğimizin amacı Nezoyi Aşireti Ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi bir arada tutmak, Türkiye’nin dört bir yanında olan Nezoyi Ailesi’nin fertlerini bir araya getirmeyi planlıyoruz. Derneğimizi ilk olarak Kocaeli’de açtık. Van, Muş, Manisa v.b bir çok ilde Nezoyi Aşireti Derneği’ni açmaya devam ediyoruz. Nezoyi Aşireti olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılacağız. Yayıldıktan sonra Konfederasyon Kuracağız. Nezoyi Aşireti’nde olan tüm Ailemizi güzel yerlere getirmek için büyük gayret göstereceğiz. Gençlerimizin ve Nezoyi Aşireti Üyelerimizin her zaman arkasında olacağız’’ dedi.

ERDAL YAKAR KİMDİR

Ağrı Merkez 1984 doğumlu olan Erdal Yakar, Aslen Ağrı Taşlıçay İlçesi Düzgören Köyün'dendir. 1987 yılından beri Dilovası İlçesi Diliskelesi Mahallesi'nde ikamet ediyor. Erdal Yakar, 4 çocuk babası. İş Adamı. Ticaretle uğraşıyor.